Musicaltraining – musicalworkshops

Musicaltraining – musicalworkshops

100
Musicaltraining – musicalworkshops

Dit product bevat:

  • • workshop

Musicaltraining – musicalworkshops

Geschikt voor: in overleg

Musicaltraining –

musicalworkshops

bij de musicals

Voor al onze musicals is het mogelijk om verschillende musical workshops te boeken. Deze musicaltraining – musicalworkshops worden gegeven door docenten die de musicals kennen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

1. Eenmalige workshop op ieder moment in te zetten. De workshop is op maat. Er kunnen algemene zaken worden behandeld en naar wens een scene worden bekeken waarbij tips worden gegeven.

2. Meerdere workshops in opbouw. 2 of 3. Bij de start, om te kunnen zien wie welk talent bezit. Halverwege het repetitieproces waarbij u tegen problemen bent aangelopen. En/of aan het eind om voor de uitvoering hier en daar wat te schaven. Deze workshops zijn ook los van elkaar te boeken.

3. Puntjes op de i workshop. Deze workshop is bedoeld als probleem oplosser. Bijvoorbeeld bij een scene die niet loopt. De leerlingen staan steeds in rijtjes, Hoe speel je met weinig materialen en decor toch overtuigend? Ruimte gebrek. Wat doen de andere leerlingen nu? Tijdens deze workshop kunnen 1 of meerdere scènes worden gespeeld waarbij de workshopleider gaat helpen om de problemen op te lossen.

Ook is het mogelijk om een workshop of training aan te vragen voor een musical van een andere aanbieder. Hiervoor dient wel vooraf een script te worden uitgeleend om te kunnen voorbereiden.

tijdsduur: 1,5 uur (in overleg langer)

U kunt deze workshops alleen boeken via ons

contactformulier, telefoon of www.mijnsterkeproducties.nl

De kosten voor één workshop zijn vanaf € 100,-. LET OP: dit is excl. btw en reiskosten.

Deze workshops zijn geschikt voor Nederland en België. Voor België komen er extra kosten bij. Voor musicals anders dan ons eigen bestand komen er ook extra kosten bij. Hierover kunt u contact opnemen.

Nieuwsbrief

musicaltraining - musicalworkshops